Aarding

Heel dankbaar ben ik, voor een tip van een alerte vriend, om een aardingslaken te bestellen via www.aarding.org. Hij had het laken pas tien dagen, maar merkte al significante verbeteringen in zijn welzijn! Ik begon erover te lezen, en de werking ervan leek mij inderdaad gewoon common sense. Deze tekst staat op de website:

Duizenden jaren waren we zo goed als doorlopend met de aarde in contact door een natuurlijkere levensstijl. We zijn samen met de aarde geëvolueerd en onafscheidbaar energetisch verbonden in haar elektro-magnetisch veld, waar de vrije elektronen in de aarde deel van uitmaken.

We zijn echter de connectie met de aarde verloren door in geïsoleerde huizen te wonen en op rubberen zolen te leven. Bijna nooit meer lopen we blootsvoets buiten, of even zeer tijdelijk in de zomer aan ’t strand of op reis.  Stress, zowel lichamelijke als psychische, neemt toe in ons lichaam met burn-outs en een breed gamma van beschavingsziektes als gevolg. De essentiële verbinding met de aarde herstellen door rechtstreeks contact met die enorme batterij van energie onder onze voeten, die perfect afgestemd is op ons lichaam, brengt snel en natuurlijk evenwicht en balans terug. Je immuunsysteem versterkt dag na dag, je recupereert vlotter en klachten verdwijnen.

Jezelf aarden werkt ogenblikkelijk, is medisch onderbouwd en eenvoudig meetbaar(3). Je lichaamsstress daalt(4). Je bloed stroomt beter(5) zodat je organen beter bevoorraad worden en daardoor beter kunnen presteren. Je hormooncyclus stabiliseert(6). Je slaapt dieper. Je immuunsysteem herstelt. Burn-outs maken geen kans meer. Aarden verjongt je metabolisme en neutraliseert ontstekingen(7)(8), de oorzaken van zo goed als alle kwalen(1), tot in de kern. Je lichaam kan nu vliegensvlug herstellen tijdens je slaap of zelfs tijdens het werk.”

Als volwaardig alternatief om dit essentieel en helend contact met de aarde te herstellen werden er eenvoudig te gebruiken aardingsproducten ontwikkeld.

Hoe werkt het, wetenschappelijk?

Door te leven, zuurstof in te ademen en het verteren van eten, oxideren (=verouderen) we continu en bouwen we zo voortdurend een eenvoudig meetbaar statisch spanningsveld op in ons lichaam van positieve (+) elektronen (protonen). Dit zijn de restanten van ons dagelijks stofwisselingsproces die we ook vrije radicalen noemen en die niets minder zijn dan een elektrische lading (spanning) in onze cellen. Deze schadelijke protonen proberen zich te neutraliseren door rond zich heen te happen (ontladen) in je gezond genetisch materiaal.  Dit is de basisoorzaak van lichaamsstress en van de meeste infecties en ziektes. Je celspanning stijgt, je immuniteit daalt, je krijgt ontstekingen en het lichaam takelt geleidelijk af.

We kunnen dit proces vertragen door gezonde voeding te eten met veel anti-oxidanten (groenten en fruit) en eventueel de inname van doelgerichte voedingssupplementen.  Onze aarde echter is een gigantisch en onuitputtelijk reservoir van negatieve (-) elektronen, die je opgebouwde lichaamsspanning (+) bij rechtstreeks contact ogenblikkelijk terug in natuurlijk evenwicht brengt. Dit is onze basis bio-fysica. Je ontlaadt dus letterlijk bij contact met de aarde en ontvangt voortdurend natuurlijke ontstekingsremmers. Je immuunsysteem wordt letterlijk ontlast en kan zich weer bezig houden met zijn kerntaak: je vitaliteit en gezondheid kracht toedienen.

Dit proces gebeurt perfect wanneer je op een Aarding™ aardingslaken slaapt of een ander aardingsproduct gebruikt om in verbinding met de aarde te komen. In deze natuurlijk herwonnen balans wordt je verouderingsproces geremd, je recuperatievermogen (immuunsysteem) geoptimaliseerd, je stress zakt, kwaaltjes verdwijnen en ziektes worden doeltreffend aangepakt(9).

Wanneer je geaard slaapt of een ander aardingsproduct gebruikt, werkt het natuurlijk proces van ontspanning en celversterking doorlopend. Je bent immers rechtsreeks verbonden met de aarde. In deze herwonnen balans wordt je verouderingsproces geremd en je recuperatievermogen (immuunsysteem) terug geoptimaliseerd zodat je lichaam natuurlijk kan herstellen(10).

Door de recente ontwikkeling van aardingsproducten kan je nu volledig geaard slapen. De slim geaarde lakens van hoog-kwalitatief biokatoen zijn doorweven met een raster van fijn antibacterieel zilvergaren dat verbonden wordt met de aarde. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een beveiligde adapter in een geaard stopcontact of als alternatief via een eenvoudige aardingspin in de grond buitenshuis. Zo kun je optimaal urenlang in de meest heilzame omstandigheden rusten, in een diepere, herstellende en helende slaap. Je lichaam recupereert vele malen sneller en je gezondheid wordt op de meest natuurlijk wijze terug optimaal. Geen enkele ziekte is onomkeerbaar. Wat op een klein mirakel lijkt is niets minder dan de manier waarop de natuur ons terug in onze kracht plaatst, zoals we evolueerden en wat altijd al gebeurde. Aanvullend kun je je overdag ook aarden door bv. een aardingsmat onder je polsen aan je computer (ook handig als muismat) of blootsvoets erop tijdens het zittend werk. Je lichaamsspanning daalt dan ook onmiddellijk en je lichaam ontvangt voortdurend en natuurlijk de helende en ontstekingsremmende energie van de aarde(3).

Jezelf aarden werkt ogenblikkelijk en voor iedereen ongeacht leeftijd of conditie. Aarden werkt zelfs uitstekend met dieren, waar we de basisfysiologie mee delen. Dieren staan nog altijd meer in contact met de aarde, ze dragen immers geen schoenen, en houden hierdoor een sterker immuunsysteem aan.

Aarden, naast gezonde voeding, beweging en ontspannend denken vormt de basis van een stralende gezondheid. ‘s Nachts 7 à 8 uur dieper slapen en de genezende werking van de aarde-elektronen ervaren, is het meest heilzame wat je voor je lichaam kunt doen. Dit is te vergelijken met een zeer lange blootsvoetse strand- of boswandeling, elke nacht opnieuw, terwijl je slaapt. Naast de ontspanning, letterlijk te nemen, krijg je ook voortdurend de subtiele maar effectieve toestroom van natuurlijke energie dat ons lichaam kent en herkent. Stress valt weg en maakt plaats voor levenskracht en vitaliteit(12).

Na een tijdje aarden is het opmerkelijk dat verkoudheden verminderen of gewoon niet meer doorbreken en dat je dieper slaapt(6). Bij 9 op 10 mensen stopt direct het snurken bij geaard slapen. Koortsblaasjes breken niet meer door, wat wijst op een immuunsysteem dat terug zijn werk voor je doet. Voeten en benen voelen weer warm aan door de betere circulatie. Vrouwelijke cyclussen en overgang verlichten. Je huid straalt weer. Je denkt weer helderder, zonder ‘brainfog’. Je voelt je fitter en vitaler. Je hebt weer goede zin en en je dag vult zich positief.

Na verloop van tijd worden de onderliggende oorzaken van de meeste chronische ziektes, de infecties op cellulair niveau, stelselmatig weggewerkt en herstel je krachtdadig(13). Gewrichtspijnen (reuma, artritis, …) en spierpijnen verminderen geleidelijk aan(7)(14). Door de voortdurende ontspanning en betere slaap komt je hormonaal systeem weer in evenwicht. Je darmen werken beter en je voeding wordt makkelijker in o.a. serotonine omgezet (geluksgevoel) dat ‘s avonds, bij verzwakkend licht, melatonine geeft dat je beter doet slapen. ‘s Morgens sta je op met een optimale cortisolcurve(6) (adrenaline-hormoon uit de bijnier) die je, na even ontwaken, de ganse dag een hand in je rug geeft. Burn-outs behoren tot het verleden.

Een opmerkelijk effect van aarden is ook dat je direct een betere bloedcirculatie(5) krijgt doordat je bloed direct minder viscoos wordt. Je hebt veel minder kans op hartfalen en infarcten (wel even checken als je bloedverdunners nog nodig zijn). Hierdoor krijgen je organen en weefsels ook een betere doorstroming(15) en herstellen ze sneller. In bed zijn ook koude ledematen volledig verleden tijd(11).

Het gebruik van een aardingsadapter die er als een stekker uitziet kan even verwarring scheppen. Deze adapterstekker gaat in een geaard stopcontact maar staat totaal los van alle elektriciteit. Hij geeft enkel verbinding met de aarding van je stopcontact. De twee pinnen van de adapter zijn gemaakt van kunststof. Enkel de aarding is doorverbonden naar de aarde via de aardingslus van je huis. Het laken verbruikt dus totaal niets; sterker nog, aarding werkt zeer efficiënt alle stralingen en elektrostress weg die je lichaam kan ontvangen tijdens je slaap (Wifi, GSM, magnetron, hoogspanning, wisselspanning door slecht geïsoleerde elektrische huisleidingen, etc…).

Als je geen geaard stopcontact in de buurt hebt of er niet bij kan met een (standaard) geaard verlengsnoer, dan kun je met een Aarding™ aardingspin werken of eenvoudig alles verbinden met een krokodillenklemmetje aan stukje niet beschilderde buis van je centrale verwarming. Die zijn ook altijd verplicht geaard.

Al met al, zeer intrigerend!

Ik slaap nu ongeveer 3 weken met een aardingsdeken en -kussensloop. Na de eerste nacht al, merkte ik al dat mijn aura enorm tintelde de volgende ochtend. Ik had heel diep geslapen en werd heel uitgerust wakker. Ik voel me sindsdien veel meer in mijn kern (geestelijk geaard), ik kan sneller hardlopen en makkelijker squatten. Ik ga nu gemiddeld rond 01.00 naar bed en sta rond 8.00 superfit op; ik heb echt bakken vol energie! En ook opvallend; bij de eerste keer menstruatie bij geaard slapen, verloor ik veel minder bloed en heb ik geen rugpijn gehad! (wat ik altijd had de eerste twee dagen) En dit is slechts het resultaat na 3 weken. Maar ik ben er nu al zo enthousiast over, dat ik het graag wil delen :-) Het is een éénmalige investering voor een levenslange boost!

www.aarding.org