Hieperdepiep voor Giep!

Ergens rond december 2016 kreeg ik, voor de derde keer in mijn leven, last van een episode van slapeloosheid. De vorige twee keer hield de slapeloosheid circa een maand aan, en loste toen vanzelf op. Dit keer had ik de hoop dat dat zich ook weer vanzelf zou oplossen. Dat gebeurde helaas niet…

Ik had werkelijk van alles geprobeerd; homeopathische middelen, CBD olie, meditatie, de Wim Hof Methode, lange wandelingen, zeer kostbare energetische therapie in Leiden bij iemand die chronische ziekten kan genezen, etc. etc… maar niets hielp. Het enige wat me in slaap kreeg, waren zware temazepammetjes. Maar daar ben ik helemaaal niet van, die chemische troep slikken! Maar ja, ik sliep gewoon helemaal níet. Geen seconde. ‘s Nachts dan. En dan overdag wél supermakkelijk in slaap vallen, rond een uur of 7-8. Grrrr… Meerdere malen probeerde ik een weekje geen slaappillen te gebruiken. En dan sliep ik weer helemaal niet. Ik werd na een paar maanden echt radeloos. En op z’n zachtst gezegd ook steeds minder gezellig voor mijn omgeving, door gebrek aan slaap en bijwerkingen van de slaappillen.

De klacht was ook heel vreemd. Ik was niet aan het piekeren of iets. Mijn leven was eind vorig jaar wel hectisch, maar ik wist dat daar niet de hoofdoorzaak lag. Zodra ik mijn ogen sloot, ging in mijn hoofd letterlijk het licht aan. Gewoon een lampje. Mijn onderbewuste leek op waakstand te gaan, alsof slapen niet veilig was. In dit leven heb ik nog nooit iets meegemaakt wat die waakstand zou kunnen verklaren; en diep in mijn hart voelde ik ook, dat dit niet uit dit leven kwam. Maar ja, wat kun je met dat gevoel en vooral; wie kan dit oplossen?

Gelukkig wees mijn dierbare buddy Allison mij op haar therapeut Giep van Werven, die een kei is in het doorzien van energetische invloeden uit huidige en andere dimensies. Ik had eerst wel mijn twijfels; de website sprak me niet erg aan en ik vond het tarief aan de hoge kant. Maarja, de komende 50 jaar niet slapen vond ik ook geen optie. Dus ik ging erheen; naar Lieren, een heel klein dorpje beyond Apeldoorn. Met het OV een reis om de wereld. But it was worth it!

Een enorm sympathieke, begripvolle en zachtaardige man leidde mij zijn praktijk binnen. Ik ging zitten en vertelde dat ik niet sliep. Hij ging intunen en zag meteen beelden van het vorig leven trauma; exact het trauma dat ik al vermoedde. Hè, hè, eindelijk iemand die gelijk zag waar het aan lag!! Hij vertelde dat ik hierdoor in een ongunstige trilfrequentie zat, en hij ging die frequentie voor mij doorbreken. Geen idee wat hij nou precies deed; hij klopte een paar keer op wat lichaamsdelen, knipte in z’n vingers, zwaaide door mijn aura, en gaf me een bergkristal om vast te houden, om de energie af te voeren. Diezelfde nacht viel ik rond middernacht in slaap… whooohoo!! De dagen erna viel ik in ieder geval gegarandeerd rond 3.00 u ‘s nachts in slaap; wow, wat een kadootje, na zoooo lang geen oog dicht te hebben gedaan. Maar het zou wel leuk zijn als ik wat eerder dan 3.00 u ‘s nachts in slaap zou kunnen vallen.

In verband met zijn vakantie kon ik een paar weken later weer terecht. Ditmaal om ook de nachtelijke kou in mijn lichaam, en niet behulpzame energiestromen in het huis aan te pakken.

Ik val nu rond 0.00 in slaap, en van binnen voel ik me overdag eindelijk weer rustig en helder… Wat een opluchting!!

Ik heb inmiddels aardig wat energetische therapeuten gezien in mijn leven; Giep is in mijn optiek by far de krachtigste, zowel met het geven van inzichten als het behandelen van vaaaage,
hardnekkige klachten.
Hieperdepiep voor Giep!

www.levenskunst.org