There is more to life than meets the eye – Deel 1

Vanaf dat ik kleuter ben, verbaas ik me over het reilen en zeilen van deze maatschappij. Over het schoolsysteem, mijn opvoeding, religie, je voorbereiding op ‘je carrière’, de voedings’industrie’, de ‘gezondheidszorg’, het klakkeloze kopieergedrag van de meeste mensen, het (bijna) alles voor vanzelfsprekend aannemen terwijl er zoveel in twijfel te trekken valt, de media-indoctrinatie, maar bovenal het geldgenereer- / machtssysteem wat overduidelijk de drijfveer is achter deze maatschappij.

Waarom is het zinvol de hele dag aan een tafeltje te zitten? Worden we daar een gelukkig en rijk mens van? Waarom ben je slim en succesvol als je supergoed bent in het herhalen van het trucje wat je van iemand anders hebt overgenomen? Leren we zo dichtbij onszelf te komen? Worden we hier happy van? In mijn optiek draait het er in het leven om, om jezelf tot volledige zielsexpressie te brengen. Jouw licht te laten stralen. Tot uiting te brengen wat JIJ hier hebt te brengen op aarde. Het draait om JOUW eigen zijn, whatever that may be; niet gepropt in vaste structuren of regels zoals die hier continu worden opgelegd.

Van wat je op school ‘leert’; wat gebruik je daarvan effectief in je dagelijks leven? Het snijpunt van de parabool met de x-as? Wie veroverde wie in 1888? (Ziek woord trouwens, ‘veroveren’.) Hoeveel cm zet deze brug uit als het 37 graden wordt? Who the f. cares??? Compleet nutteloze data, tenzij je wis- / natuur- of geschiedkundige wilt worden.

Ik vond het een regelrechte verschrikking om al deze ‘info’ gedwongen tot mij te nemen als waarheid, met 20 jaar depressie als gevolg.

(Ik zie overigens dat er nu gelukkig wel een kentering aan het plaatsvinden is op het gebied van onderwijs. Helaas was ik net te vroeg geboren om dit mee te maken in mijn schoolsysteem.)

Opvoeding van ouders… Ik denk dat ik in mijn bijna 40 jarige leven misschien één koppel heb gezien waarvan ik denk: ‘Wow… zo hoort het.’ Om kinderen alles zelf te laten ontdekken zonder de eigen angsten of belemmerende overtuigingen (onbewust) te projecteren… dat zie ik zelden. Dat kan natuurlijk ook niet, want dat gebeurt meerendeels op onbewust niveau. Maar het gaat erom je hiervan bewust te zijn, kritisch te zijn naar je eigen proces, gedrag en denkpatronen, en deze, naar jezelf en je kind, te verbaliseren en erkennen.

We worden hier in deze maatschappij geïndoctrineerd om klein te blijven. Niet om te stralen, want dan kan er geen macht over ons uitgeoefend worden. We worden ook in ons taalgebruik klein gehouden. Als je zegt waar je goed in bent, dan word je afgeschilderd als arrogant. Ik zie zeer zelden mensen om me heen, die zonder iets groter of kleiner te maken, op een gezonde manier, straight forward kunnen zeggen waar ze goed en waar ze slecht in zijn. Ik kan bijvoorbeeld oprecht zeggen: Ik ben goed in het maken van mooie liedjes, in het luisteren naar mensen, in het schrijven van goede teksten, in iemand op z’n gemak laten voelen, in massages geven. Ik ben niet goed in geduld uitoefenen, tolerant zijn voor visies die sec gebaseerd zijn op de ratio, auto rijden, mezelf aan te passen aan gesprekken die me niet interesseren, muzikale improvisatie, etc. Over het algemeen neigen mensen te overdrijven waar ze goed of niet goed zijn, meestal om een minderwaardig zelfbeeld te compenseren. En dat (onbewuste) minderwaardige zelfbeeld wordt natuurlijk goed in stand gehouden als ons niet wordt geleerd om straight forward dingen te zeggen zoals ze zijn.

Religie… Een regelrechte verschrikking. Al die dingen die je móet doen, want anders… Wat een mindfuck. Wat een manipulatie, om je bij je eigen hart en waarheid weg te houden. Je hoeft alleen naar binnen te keren, en te voelen, wat waar en goed voelt voor jou. Een onbestemd gevoel van ‘Joooeeepiej!!’ in je buik vertelt je waar je blij van wordt. Je hoeft niet uit te kunnen leggen waarom. Je hoeft alleen dát gevoel te volgen.

Waarom draait alles om werken??? Waarom wordt het als normaal beschouwd, om 80 % van ons leven te werken?? We zijn slaven van het geldgenereersysteem. Dat hebben ze superslim gedaan, de machthebbers, om ons volledig afhankelijk te maken van dit systeem, zodat ze ons maximaal kunnen uitbuiten.

Voedings’industrie’. Raar woord alleen al. Onze ‘voeding’ barst van de E-nummers, toevoegingen om de houdbaarheid te vergroten, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerde producten. Superslim gedaan, want daar worden we langzaam ziek van. En daar kunnen de grote farmaceuten weer goed aan verdienen door ons daarna vol te pompen met giftige pillen en vaccinaties. De mainstream media werken hier gretig aan mee, want die worden vanaf hogerhand aangestuurd. Maar ik vind het echt briljant bedacht, dat moet ik ze echt nageven.

Aldus… beter laat dan nooit, ben ik blij de boeken en filmpjes te hebben ontdekt van David Icke. Bij het lezen van deze boeken heb ik het gevoel alsof ik ze zelf geschreven zou kunnen hebben. Als ik deze boeken al op mijn 13e had kunnen lezen, dan was ik waarschijnlijk niet zo depressief geweest door het gemis van aansluiting in mijn omgeving. Dan had ik een compagnon gehad, die hetzelfde zag als ik.

Tot slot: als jij ook het gevoel hebt dat ‘paranormaal’ wordt afgeschilderd abnormaal, terwijl in mijn optiek het ‘paranormale’ juist normaal is, en hier slechts sprake is van een frequentie die door de meeste mensen nog (!) niet kan worden waargenomen;

én open staat voor invloeden die ver buiten de aarde liggen,

dan is zijn gedachtegoed denk ik heel interessant om je in te verdiepen:

Briljante uitleg over echte achtergrond van de Corona situatie

Website van David Icke

David Icke vertelt o.a. over achtergronden bij de satanistische elite op alle niveaus (regeringen, muziekindustrie, filmindustrie), de media manipulatie bij de verspreiding van corona, de cijfermanipulatie, de relatie met 5G e.d.

Aanraders qua boeken:

* Het fantoomzelf
* Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld (ca. 800 pagina’s maar zeeeer informatief)

En ter aanvulling van het bovenstaande, zijn de volgende links ook interessant:

Onderzoeker Anthony Patch sprak jaren terug al over het coronavirus en het plan erachter
(even het muziekje negeren)

The Westminster Seatings: Getuigenis Jay Parker, Kristy Allen en Ronald Bernard
Over de Illuminati, de massamanipulatie via de media en de satanistische elite
(even een stukje naar beneden scrollen naar ‘Survivor Testimonies’)

Out of Shadows
Documentaire over indoctrinatie via de media

Alexander Jones van  de Zuid Afrikaanse militaire organisatie SAIMR
Over de verspreiding van AIDS

Het is blijkbaar niet de bedoeling dat we van Corona genezen

 

 

There is more to life than meets the eye – Deel 2

Als de getoonde linkjes nieuwe informatie voor je bevatten, zul je waarschijnlijk óf nu afhaken met lezen en mij afschilderen als een gek (helemaal prima), of je bent in shock en je wereldbeeld is nu aan het kraken. Of het is geen nieuwe informatie voor je, het resoneert met je, en je bent net als ik aan het onderzoeken; hoe nu verder?

In mijn korte leventje heb ik geleerd dat heel veel dingen naast elkaar kunnen bestaan, en dat er verschillende niveaus van realiteit bestaan. De overkoepelende realiteit is dat er een ‘spel’ aan het ontvouwen is tussen het donker en het licht, welke tot doel heeft om onszelf spiritueel te kunnen ontwikkelen. (Het zit wel erg bizar in elkaar, en als ik de grote intelligente creator was geweest had ik het denk ik niet zo extreem duister gemaakt, maar goed, het zij zo ;-) ) Je kunt je er denk ik wel iets bij voorstellen dat het leven niet heel interessant zou zijn als er alleen maar licht zou zijn. Beetje saai. Hoe onderscheid je het ene licht van het andere? Je kunt kiezen tussen licht en licht…. Mmm… Where’s the challenge?

Goed, dan hebben we het aardse niveau. Stel, je bent je bewust van de duisternis en de opzet erachter. Dan kan je verschillende dingen doen. Boos worden (heel natuurlijk, essentieel en gezond), een tegenreactie opwerpen, een tijdje misselijk zijn. Dit is een natuurlijke reactie en proces. Echter, om erin te blijven hangen gaat je denk ik niet helpen. Ik zeg altijd: boos zijn is gezond, boos blijven niet. Metaforisch: stel je rijdt op een weg een je komt een muur tegen. Ga je dan heeeeel hard tegen die muur duwen totdat deze omvalt? Of pak je een andere weg met een leuker uitzicht, die je uiteindelijk ook naar het doel leidt waar je wilt zijn?

Zowel voor corona als de straling van 5G geldt; hoe hoger je frequentie, hoe minder vatbaar je bent. Je verhoogt je frequentie door te leven in liefde, licht en waarheid. Wanneer je doet wat je blij maakt. Regelmatig mediteert. En gezonde voeding eet die veel licht bevat. Dat wil zeggen; niet houdbaar gemaakt, zoveel mogelijk vers, biologisch en zonder suiker.

Je immuunsysteem wordt minder wanneer je veel negatieve gedachten hebt, leeft in angst, leugens en slachtofferschap (de vinger blijven wijzen naar anderen), en reactief bent in plaats van creatief.

Om jezelf te beschermen kun je mediteren op het visualiseren van een schild om je heen. Dat doe ik zelf iedere ochtend ca. 30 minuten.

Als je nog een niveau dieper wilt gaan, kun je je aanmelden voor een cursus bij het Schumann Instituut. Hierbij leer je je af te stemmen op bepaalde elektromagnetische trillingen in de atmosfeer, hetgeen jouw immuunsysteem versterkt en je helpt bij herstel.

Deze man: Frank Ruesink
is nu een fantástische beweging aan het opzetten die zich inzet voor medische vrijheid, tegen verplichte vaccinatie en tegen de 1,5 meter samenleving. Je kunt je aanmelden voor zijn nieuwsbrief, en dan blijf je op de hoogte van acties die worden opgezet.

Kleine externe middelen die je kunnen helpen:
* Grapefruitzaadextract is een goed en natuurlijk middel tegen virussen.
* Voor de straling kan je bijvoorbeeld een bergkristal bij je router leggen.
* Zelf heb ik een EMF metertje gekocht, zodat ik zelf kan meten waar de heftigste straling is, en dingen in huis kan aanpassen of mijn route kan aanpassen.
* Er zijn diverse sites waarop je producten kan kopen waar je de straling mee kan verminderen, zoals www.life-maxx.nl.

En als je nog wat extra hulp kunt gebruiken om weer dichter bij jezelf te komen:
* Ander Leven, www.anderleven.nl. Deze training heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik ben daar in vier dagen van reuma en depressies genezen.
* Verdiep je in Neuro Linguistisch Programmeren of Psych-K (Bruce Lipton). Een fantastische manier om je eigen gedachtengang (en daarmee dus je beleving / emotionele wereld) om te buigen naar een vorm die behulpzaam voor je is.
* Praktijk Anak Surya, www.anaksurya.nl. Voor healing, reading, coaching en samen mediteren.

De korte samenvatting is dus; word je zoveel mogelijk bewust van wat er écht gaande is. Word boos, erken je afschuw. En kies daarna weer voor licht, liefde, blijdschap en creatie, hoe uitdagend dat soms ook is. Dit is het grote plan wat al laaaaang geleden bedacht is, en bedoeld is om met z’n allen naar een hogere frequentie te gaan. En wij hebben een kaartje op de front row om daar getuige van te zijn :-)